INDY VR1

Dominating Trail Performance

Fra NOK 172,900.00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Rå akselerasjon

Det lette, stive chassiset i aluminium og karbonfiber er konstruert for å tilby etn klasseledende effekt/vekt-forhold takket være den velprøvde 850 Patriot eller den nye 650 Patriot

Valg av Patriot-motor

Den testede Patriot-motorarkitekturen tilbyr utestående holdbarhet, raffinert kjørekvalitet og en umiddelbar gassrespons.

Aluminum & Carbon chassis

Lettvekts-komponenter og chassis med førsteklasses stivhet og holdbarhet.

Belte-alternativ

Beltevalg for alle typer kjøring og terreng: Ice Ripper XT, Cobra og Storm 150.

Uanstrengt kontroll under alle forhold

Den snocrossinspirerte førerplassen er testet i løypa for å redusere anstrengelse og forbedre fører forbindelse til maskinen. De ultraeksklusive WER® Velocity-støtsdemperne, den løpsinspirerte IFS-forstillingen og den testede Pro-CC-bakstillingen skaper sammen den best manøvrerbare løypescooteren på markedet.

Cross-inspirert førermiljø

Smalere førermiljø 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll Maksimal vindbeskyttelse og minimal trekk Gjennom data animering er vindbeskyttelse optimalisert og trekk minimalisert for å gi en varmere og mer komfortabel kjøring Presist formstøpte paneler åpner en ny dimensjon for aktiv kjøring. Dette gir føreren større bevegelsesfrihet ved å ikke bli begrenset av panelenes utforming. 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll.

Polaris Race IFS​

Den perfekte balansen mellom demping og botning for å gi den beste kontroll og håndterbarhet

Velprøvd Pro-CC understell

PRO-CC er Polaris sitt neste generasjons understell. Dette understellet gir scooterverdens beste akselerasjon, kontroll og komfort . Det koblede understellets design beholder grepet til underlaget gjennom hele fjæringsveien uten å ta bort kjøregleden . Den fremre svingarm er kalibrert for løypekjøring uten å botne.

Den mest avanserte teknologien på snø

7S-skjerm med Ride Command-integrering. Fargetrykkskjerm med GPS.

7S-skjerm med Ride Command

Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart, interessepunkter og Group Ride-teknologi mellom maskiner for å se turkompisene med eller uten mobildekning. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.

Scooterverdens eneste "smart" håndtak-/tommelvarmer

Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.

Hovedlys: "Nightblade"

Polaris-kjørere kan glede seg over en fantastisk ny lysteknologi - NightBlade LED. Teknologien inneholder scooterverdens første prosjektorutformet lysbar med 6 LED-elementer. Lyset gir et bredt og samlet lysbilde til forskjell fra et smalt og svakt strålebilde.