850 SKS 155

Precise and Playful Boondocker

Fra NOK 178,900.00 inkl. moms

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Øyeblikkelig løft

 • AXYS Chassis

  AXYS Chassis

  Det løftede AXYS-chassiset øker klaringen og reduserer slitasje for å holde deg oppå snøen. Den er spesialbygd for fjellkjøring og gjør det enklere å kjøre i skråning. Raskere og lettere klatring, og øyeblikkelig løft som gjør at scooteren kan komme raskere oppå snøen. Aluminiums strukturen er lett og holdbar for alle typer kjøring.

 • Demping bak

  Demping bak

  Det lette og stive bakre dempersystemet har forbedret geometri for å gjøre kjørelinjen mer presis. Dette forbedrer vektoverføringen, gir bedre kontroll og en samlet trivligere opplevelse. Den stive fjæringen overfører motorkreftene direkte til snøen. Ved kjøring i løype vil føreren oppleve en behageligere tur.

 • WER® C/A

  WER® C/A

  The WER® C/A Shocks are highly tune-able and allow you to adjust compression to suit your riding styles and the day's condition.

Rider Balanced Kontroll

 • AXYS Body Panel Design

  AXYS Body Panel Design

  Det kompakte AXYS® designet gir bransjens høyeste nedleggsvinkel for å holde vekten på skiene og holde sporet. Et kompromissløst design som tåler bratte skråninger og heng.

 • Smal, justerbar front

  Smal, justerbar front

  Den smale 39 "- 41" justerbare fronten gir deg muligheten til å sette opp scooteren for mer stabilitet og ytelse når man ønsker å kjøre mer ekstremt.

 • Smidde A-armer i aluminium

  Smidde A-armer i aluminium

  Den effektive konstruksjonen frest ut av et stykke aluminium, reduserer vekten og forbedrer styrke og fjæring. Konstruksjonen reduserer vekt, noe som resulterer i bedre kjørekvalitet og gjør scooteren lettere å manøvre.

Umiddelbar respons

 • PowderTrac™ Hybrid Fotbrett

  PowderTrac™ Hybrid Fotbrett

  PowderTrac® Hybrid fotbrett gir optimalisert design med 56% åpen flate for maksimal snørensing, samtidig som du opprettholder ekstrem styrke.

 • Lettvekter

  Lettvekter

  Polaris® snøscootere er de letteste scooterne på fjellet. De har alltid vært lette og stive med ekstra styrke og holdbarhet. Samtidig har de reduseret vekten på RMK® AXYS®-plattformen. Dette for å tilby førerne øyeblikkelig løft. Polaris scootere hjelper førerne med å komme oppå snøen raskere.

Flere egenskaper

 • AXYS Performance Sete

  AXYS Performance Sete

  AXYS Performance sete gir den perfekte miks av komfort og støtte når en sitter og kjører samtidig som det gir god plass for bevegelighet når man står.

 • LED Lys

  LED Lys

  Alle modeller bygget på AXYS-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe. Lavt justert lysstråle sørger for konstant synlighet og forbedret sikkerhet.

 • MessageCenter Instrumentering

  MessageCenter Instrumentering

  Holder føreren oppmerksom på scooterens driftsforhold og annen viktig informasjon.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth ™, GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.