800 Titan XC 155

World's Most Capable Extreme Crossover

Fra NOK 174,900.00 inkl. moms

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Rider Balanced Kontroll

 • AXYS Chassis

  AXYS Chassis

  AXYS-chassiset på TITAN plasserer føreren optimalt for full kontroll under alle situasjoner. Om man kjører med passasjer, med last ombord eller sleping av last. Denne plattformen gir uovertruffen kjøring og håndtering både på og utenfor løypa. Overlegen fleksibilitet og ytelse i dyp snø.

 • TITAN Bremsesystem

  TITAN Bremsesystem

  Industriens eneste bremsesystem med integrert tomgangsaksel for bremseskive.

 • TITAN PowderTrac® Fotbrett

  TITAN PowderTrac® Fotbrett

  PowderTrac™ Fotbrett tilbyr en optimalisert design for maksimal snørensing, samtidig som du opprettholder ekstrem styrke. De utvidede kuttene minimerer ansamling av snø og is. Designet for å gi komfortabel ergonomi både når en sitter eller står.

Smidig i dyp snø

 • 20 x 155 x 1.8 Cobra Belte

  20 x 155 x 1.8 Cobra Belte

  Det velprøvde, allsidige Cobra-beltet gir utmerket off-trail-flotasjon og passer godt til aggressiv kjøring. Sterke og stive ""lugs"" vil ikke gi etter som på de som er beregnet for dyp snø.

 • Gripper Ski

  Gripper Ski

  Gripper Ski leverer imponerende flotasjon i dyp snø og jevn, enkel håndtering på løype. Overflaten har taggete kanter for oppstartskjøring i dyp snø.

 • TITAN Articulated Demping Bak

  TITAN Articulated Demping Bak

  Denne bakfjæringen gir enestående kjøreopplevelse og håndtering under alle forhold både på og utenfor løypa. Det oppleves behagelig på hardt underlag og kan også absorbere støt ved kjøring i utmark. Geometrien har blitt optimalisert for å fungere optimalt ved sleping. I tillegg er det ikke nødvendig med justeringer når du bytter mellom å kjøre alene eller med passasjer eller med stor last.

 • FOX® QS3 Clicker Dempere

  FOX® QS3 Clicker Dempere

  Høy ytelse, justerbare og gjenoppbyggbare FOX® QS3 Clicker dempere er enkle å justere og tåler svært mye bank. Fjernreservoaret fremmer varmespredning og sikrer fremragende ytelse under alle forhold.