800 Titan Adventure 155

The Ultimate Adventure for Two

Fra NOK 184,900.00 inkl. moms

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Rider Balanced Kontroll

 • AXYS Chassis

  AXYS Chassis

  AXYS-chassiset på TITAN plasserer føreren optimalt for full kontroll under alle situasjoner. Om man kjører med passasjer, med last ombord eller sleping av last. Denne plattformen gir uovertruffen kjøring og håndtering både på og utenfor løypa. Overlegen fleksibilitet og ytelse i dyp snø.

 • TITAN Bremsesystem

  TITAN Bremsesystem

  Industriens eneste bremsesystem med integrert tomgangsaksel for bremseskive.

 • TITAN PowderTrac® Fotbrett

  TITAN PowderTrac® Fotbrett

  PowderTrac™ Fotbrett tilbyr en optimalisert design for maksimal snørensing, samtidig som du opprettholder ekstrem styrke. De utvidede kuttene minimerer ansamling av snø og is. Designet for å gi komfortabel ergonomi både når en sitter eller står.

Smidig i dyp snø

 • 20 x 155 x 1.55 Cobra Track

  20 x 155 x 1.55 Cobra Track

  Det velprøvde, allsidige Cobra-beltet gir utmerket off-trail-flotasjon og passer godt til aggressiv kjøring. Sterke og stive ""lugs"" vil ikke gi etter som på de som er beregnet for dyp snø.

 • TITAN Articulated Demping Bak

  TITAN Articulated Demping Bak

  Denne bakfjæringen gir enestående kjøreopplevelse og håndtering under alle forhold både på og utenfor løypa. Det oppleves behagelig på hardt underlag og kan også absorbere støt ved kjøring i utmark. Geometrien har blitt optimalisert for å fungere optimalt ved sleping. I tillegg er det ikke nødvendig med justeringer når du bytter mellom å kjøre alene eller med passasjer eller med stor last.

 • FOX® QS3 Clicker Dempere

  FOX® QS3 Clicker Dempere

  Høy ytelse, justerbare og gjenoppbyggbare FOX® QS3 Clicker dempere er enkle å justere og tåler svært mye bank. Fjernreservoaret fremmer varmespredning og sikrer fremragende ytelse under alle forhold.

Unmatched Capabilities

 • Power Boosting Regulator

  Power Boosting Regulator

  Industriens første Power Boosting Regulator gir maksimal elektrisk kraft ved tomgang og lav RPM. Dette sikrer elektrisk kraft for komfort og bekvemmelighet til oppvarmede seter, håndvarmere, batteriladning og annet tilbehør.

 • Slepe- og lastekapasitet

  Slepe- og lastekapasitet

  TITAN tilbyr uovertruffen laste- og slepekapasitet. Med en slepekapasitet på 544 kg kan du slepe mer enn på en hvilken som helst annen scooter. I tillegg til scooterens integrerte lastesystem kan føreren enkelt og raskt legge til eller fjerne last.

 • Kjølesystem med radiator

  Kjølesystem med radiator

  Dette holdbare, effektive kjølesystemet med radiator sikrer konsekvent og pålitelig motordrift selv under de mest ekstreme forholdene. Radiatoren er strategisk montert for optimal kjøling og minimal snø ansamling.

 • TITAN Alpha Overføring

  TITAN Alpha Overføring

  Den holdbare, pålitelige TITAN®-girkassen sørger for jevn girskifting som passer til de ekstreme forholdene eller situasjonene. Driftsområder inkluderer høy, lav, omvendt og nøytral.

 • Integrert Lock & Ride Versa Lagringsplattform

  Integrert Lock & Ride Versa Lagringsplattform

  Innovativt, TITAN lagringssystem som optimaliserer bekvemmeligheten og sikkerheten ved å transportere last. Med en bransjeledende bæreevne på 85 kg, gir systemet mulighet for maksimal lagring med eller uten passasjerstol. Ideelt for å hente fiskeutstyr, verktøy, ved og mye mer.

 • Lock & Ride Versa Storage Cargo Box and Rack

  Lock & Ride Versa Storage Cargo Box and Rack

  Lock & Ride Versa Storage Cargo Box og Rack er standard på TITAN® Adventure og holder lasten både sikker og beskyttet. Konstruert for enkel og rask montering. Ytterligere lagringsløsninger er tilgjengelige for alle typer laster du trenger å ha med deg.

 • 53 liters bensintank

  53 liters bensintank

  Bensintanken rommer godt og vil gi de som kjører langt en ekstra trygghet. Den minimerer behovet for å ha med ekstra drivstoff og frigjør enda mer lagringsplass for annen last.

 • Lock & Ride Versa Touring Passasjersete

  Lock & Ride Versa Touring Passasjersete

  Lock & Ride Versa Touring Passasjersete er standard på TITAN Adventure. Passasjerens fotstøtte og håndvarmer gir maksimal komfort.

 • AXYS Ekstra Stor 24" Vindskjerm

  AXYS Ekstra Stor 24" Vindskjerm

  Designet for å gi føreren maksimal komfort og den beste beskyttelse mot vind og vær.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth ™, GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.