Polaris® Norge-800 PRO-RMK 155–800 PRO-RMK 155
800 PRO-RMK 155
*Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

FÄRG

800 RMK 155
800 RMK 155

Egenskaper

AXYS™ RMK® CHASSIS

AXYS™ RMK® leverer et hevet chassis som øker bakkeklaringen og reduserer motstanden slik at du kan flyte bedre på snøen. Dette gir bedre sidehilling-egenskaper, samt raskere og mer effektiv klatring for maks flyt i puddersnøen. Overrammen i aluminium. Høyere spindler løfter chassiset ytterligere opp over snøen.

BOGGI

Det lette og solide designet av boggiskinnene, har fått optimert geometri som gjør det enklere å følge din forhåndsbestemte linje og holde balansen ved skråkjøring. Fjæringen leverer kraften direkte ned i snøen. Ved løssnøkjøring oppdager du som fører en økt vektforskyvning samtidig som den påbegynte attakk-vinkelen opprettholdes, som hjelper til å løfte opp maskinen på snøen og gi bedre driv fremover. Ved kjøring på løype kommer du som fører til å oppdage en mer presis og komfortabel kjøretur.

800 CLEANFIRE® H.O. MOTOR

800 Cleanfire® H.O. motoren ble utviklet spesielt for AXYS chassiset. Et konsept med maksimal ytelse. AXYS gir deg bransjens råeste akselerasjon. Det er laget nye motorfester for å optimalisere balansen i scooteren. 

- Høyeffekts luftinntak og eksosanlegg 

- Et tre-stegs elektronisk kontrollert eksosport gir bedre driftsegenskaper, forminsket drivstofforbruk og har gjort motoren mer stillegående 

- Luften har fått en enklere vei inn til motoren som gjør at den puster og yter enda bedre! 

- Materialer og forbedrede monteringssystemer gjør motorer hele 1,5kg lettere - Termostat med bypass får opp arbeidstemperaturen hele 40% raskere 

- Spjellhus med enda lavere vekt 

- Veivakselen har redusert vekt med 1,1kg. Det gir en reduksjon på hele 25% av roterende masse. Noe som gjør scooteren enda letter å manøvrere og ikke minst akssellerasjon.

ELEKTRONISK KONTROLLERTE EKSOSVENTILER MED TRE NIVÅER

Bedre driftssikkerhet, raskere gassrespons og bedre drivstofføkonomi gjennom elektroniskkontrollerte eksosventiler.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE

Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren.  Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

HØYEFFEKTS LUFTINNTAK OG EKSOS

Forbedret luftinntak og eksos som gjør at motoren får bedre lufttilførsel og generer mer kraft. Lyddemperen reduserer motorlyd. Vforce innsugsventiler bidrar til økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.

VFORCE INNSUGSVENTILER

VFORCE innsugsventlier gir økt ytelse og kjappere gassrespons.

LETTVEKTS VEIVAKSEL

Lettvekts veivakselen er over 1 kg lettere og gir hele 25% mindre roterende masse. Dette gir raskere gassrespons som får snøscooteren enda raskere opp på snøen.

RILLET STEMPEL

Stempel som er rillet for bedre smøring og økt holdbarhet. Utviklet spesielt for den nye 800 HO Cleanfire® motoren.

POLARIS® SERIES 6 BELTE MED 66 MM KAMMER

Series 6 66 mm beltet er utviklet for den ultimate opplevelsen i løssnø. Dette belte er lettere i vekt og gir enda bedre løft i snøen.

Walker Evans® Piggyback

Piggyback dempere har en ekstern gassbeholder med kompresjonsjustering. Du justerer dempingen enkelt ved å vri på klikk-bryteren. Dette regulerer oljeflyten gjennom støtdemperen. Dette påvirker hardheten i dempingen. Walker Evans Piggyback gir topp ytelse under tøffe forhold.

LEGENDARISK BALANSE

Vårt patenterte AXYS chassis gir deg en forbedret balanse og en kjøreopplevelse PRO-RMK verdig. AXYS PRO-RMK gir deg enda bedre kontroll og raskere svar på dine vektforflytninger.

AXYS DESIGN

AXYS PRO-RMK har en mer kompakt geometri og designet gir en forbedret førervinkel og posisjon. Sidehilling blir aldri det samme!

LAV VEKT - KUN 191 KG!

Polaris leverer de letteste snøscooterne på markedet. Vi har brukt mye tid og ressurser på forsterke komponentene som får hardest belastning, samt holde vekten så lav som mulig. Resultatet er en holdbar og solid løssnøscooter som kun veier 191 kg.

NY AXYS® RMK® React forstilling

DEN HELT NYE AXYS® RMK® React forstillingen gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøring i dyp snø. Aldri har skråkjøring vært enklere.

Forstillingens nye funksjoner:

- Ny geometri med justerbar sporvidde mellom 91,4 og 96,5 cm (36-38 inch.)

- Stabilisatorstag utformet for presis håndtering

- Nye smidde A-armer samt smidde spindler er optimalisert for styrke og holdbarhet de. Optimalisert for den nye React Forstillingen.

PowderTrac fotbrett

Powder Trac fotbrettene er utviklet for maksimal snørensing og styrke. Produsert ut av ett stykke aluminium for større vridningsstivhet og med et solid mønster for skikkelig fotfeste. Hele 50% åpen flate!

PRO-LITE sal

Løssnøkjøring skiller seg fra vanlig scooterkjøring, det vet vi i Polaris. Derfor har vi utviklet vår PRO-Lite sal. Med et kortere design, er det enklere for føreren å flytte seg fra side til side og flytte vektbalansen på snøscooteren.

LED lys

Snøscooter som er bygget på AXYS™ chassiset er først ute i bransjen med å LED lys som standard.

-  80% kraftigere lys

-  En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!

-  Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.

Mountainbøyle

Designet på vår beskyttelsesbøyle til styret er ergonomisk og har en posisjon for å ikke treffe føreren i brystet ved kjøring i bratt terreng. Mountainbøylen er laget i et solid gummimateriale.

Polaris Message Center

Du får tydelig informasjon om hastighet, turtall, kjøretid, motortemperatur og tripteller. Du kan også lagre inntil 3 minutters kjøring for nærmere analyse ved en senere anledning. Du kan også velge drivstoffkvalitet i displayet.

INTEGRERT OPPBEVARINGSROM

Oppbevaringsmulighetene under setet er blitt designet og utviklet hånd i hånd med AXYS plattformen. Den ekstra pakningen plasseres sentralt og lavt på scooteren og betyr minimalt for kjøreegenskapene. Oppbevaringsvesken i formstøpt materiale gir en halvhard beskyttende overflate og passer til scooterens design.

Fakta

DIMENSJONER
Tørrvekt, kg / Med elstart, kg 185
Lengde, mm 3327
Bredde, mm 1181
Høyde, mm 1247
Person kapasitet 1
Sporvidde, cm 91.4 - 93.9 - 96.5
Bensintank volum, ltr 43.5
MOTOR & DRIVVERK
Motortype / Kjøling Væskekjølt
Sylinder (antall) / Volum (cc) 2 - 795
Boring x slaglengde, mm 85 x 70
Tenningsystem Clean-Fire 3D
Eksos Single, 3 stage VES w/ Smart Actuator
Drivstoffsystem Cleanfire® Injektion
Skivebrems AXYS™ RMK® LWT
Drivsystem QuickDrive™
Variator/gir P-85 / TEAM® LWT
FJÆRING
Understell AXYS® RMK® Justerbar
Fjæringsvei foran, mm 229
Støtdempere foran Walker Evans® Impact-Extruded Monotube
Skitype GRIPPER
Boggi AXYS® RMK®
Fjæringsvei bak, mm 406
Støtdempere foran i boggi Walker Evans® Impact-Extruded Monotube
Støtdemper bak i boggi Walker Evans® Impact-Extruded Monotube
Drivbelte B/L/Kamhøyde, mm 381 x 3937 x 66 Series 6
UTSTYR
Styre / Styrehooks Hög ProTaper® / Standard
Elstart Tilbehør
Reverse PERC®
Speedometer Digital
Sikkerhetssystem Standard
Drivstoffmåler Mekanisk
12V DC-uttak Tilbehør
Hånd- og tommelvarmer Standard Justerbar
Oppv. Passasjerhåndtak -
Speil Tilbehør
Sete / Ryggstøtte PRO-LITE / -
Bagasjebrett / Slepekrok -
Vindskjerm AXYS® Lav, Sort
Farge Black Pearl

Finn din nærmeste forhandler