Polaris® Norge-600 PRO-RMK 155–600 PRO-RMK 155
600 PRO-RMK 155
*Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

FÄRG

600 RMK 155
600 RMK 155

Egenskaper

AXYS® RMK® Chassis

AXYS™ RMK® leverer et hevet chassis som øker bakkeklaringen og reduserer motstanden slik at du kan flyte bedre på snøen. Dette gir bedre sidehilling-egenskaper, samt raskere og mer effektiv klatring for maks flyt i puddersnøen. Overrammen i aluminium. Høyere spindler løfter chassiset ytterligere opp over snøen.

BOGGI

Det lette og solide designet av boggiskinnene, har fått optimert geometri som gjør det enklere å følge din forhåndsbestemte linje og holde balansen ved skråkjøring. Fjæringen leverer kraften direkte ned i snøen. Ved løssnøkjøring oppdager du som fører en økt vektforskyvning samtidig som den påbegynte attakk-vinkelen opprettholdes, som hjelper til å løfte opp maskinen på snøen og gi bedre driv fremover. Ved kjøring på løype kommer du som fører til å oppdage en mer presis og komfortabel kjøretur.

600 Cleanfire® motor

En kvikk og lettstartet motor med umiddelbar gassrespons. Den kalibrerer seg automatisk ved høyde- og temperaturforandringer. Cleanfire® motoren har et imponerende lavt drivstoffforbruk under reelle kjøreforhold. I det nye AXYS™ chassiset er motorfestene nye og enda lettere. Motoren har fått en ny veivaksel som veier hele 1,1 kg mindre og gir derfor sterkt redusert roterende masse.

Elektronisk oljepumpe

Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren.  Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

POLARIS® SERIES 6 BELTE MED 66 MM KAMMER

Dette belte er eksklusivt for Polaris. Series 6 med 66 mm kammer er utviklet for den ultimate opplevelsen i løssnø. Dette nye belte er lettere i vekt og gir enda bedre løft i snøen.

QuickDrive™ Low Inertia Drive System

QuickDrive Low Inertia System er designet for kjappere akselerasjon og økt manøvrering gjennom mindre roterende masse. Komplett lettvekts drivsystem, med formpressede drivhjul, lettvekts bremseskiver med RMK signert bremsekalipper. Vedlikeholdsfritt drivsystem som hverken trenger olje eller stramming. Hele systemet gir nesten 3 kg vekt reduksjon og en 21% mindre roterende masse.

Walker Evans® Piggyback

Piggyback dempere har en ekstern gassbeholder med kompresjonsjustering. Du justerer dempingen enkelt ved å vri på klikk-bryteren. Dette regulerer oljeflyten gjennom støtdemperen. Dette påvirker hardheten i dempingen. Walker Evans Piggyback gir topp ytelse under tøffe forhold.

LEGENDARISK BALANSE

Vårt patenterte AXYS chassis gir deg en forbedret balanse og en kjøreopplevelse PRO-RMK verdig. Nye AXYS PRO-RMK gir deg enda bedre kontroll og raskere svar på dine vektforflytninger.

AXYS DESIGN

AXYS PRO-RMK har en mer kompakt geometri og designet gir en forbedret førervinkel og posisjon. Sidehilling blir aldri det samme!

LAV VEKT - KUN 187 KG

Polaris leverer de letteste snøscooterne på markedet. Vi har brukt mye tid og ressurser på forsterke komponentene som får hardest belastning, samt holde vekten så lav som mulig. Resultatet er en holdbar og solid løssnøscooter som kun veier 187 kg.

NY AXYS® RMK® React forstilling

 

DEN HELT NYE AXYS® RMK® React forstillingen gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøring i dyp snø. Aldri har skråkjøring vært enklere.

Forstillingens nye funksjoner:

- Ny geometri med justerbar sporvidde mellom 91,4 og 96,5 cm (36-38 inch.)

- Stabilisatorstag utformet for presis håndtering

- Nye smidde A-armer samt smidde spindler er optimalisert for styrke og holdbarhet de. Optimalisert for den nye React Forstillingen.

 

 

PowderTrac fotbrett

Powder Trac fotbrettene er utviklet for maksimal snørensing og styrke. Produsert ut av ett stykke aluminium for større vridningsstivhet og med et solid mønster for skikkelig fotfeste. Hele 50% åpen flate!

PRO-LITE sete

Løssnøkjøring skiller seg fra vanlig scooterkjøring, det vet vi i Polaris. Derfor har vi utviklet vår PRO-Lite sete. Med et kortere design, er det enklere for føreren å flytte seg fra side til side og flytte vektbalansen på snøscooteren.

LED lys

Snøscooter som er bygget på AXYS™ chassiset er først ute i bransjen med LED lys som standard.

- 80% kraftigere lys.

- En kraftig hvithet på lysstrålen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!

- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.

Mountainbøyle

Vi har endret designet på vår beskyttelsesbøyle til styret. Det nye designet er mer ergonomisk og har endret posisjon for å ikke treffe føreren i brystet ved kjøring i bratt terreng. Mountainbøylen er laget i et solid gummimateriale.

BREMSER

Bremsene gir raskere stopp og respons gjennom to-stemplede bremsekalippere. Bremsebeleggene er også forbedret og produsert i ett nytt materiale som gir større slitestyrke over tid.

Polaris Message Center

Du får tydelig informasjon om hastighet, turtall, kjøretid, motortemperatur og tripteller. Du kan også lagre inntil 3 minutters kjøring for nærmere analyse ved en senere anledning. Du kan også velge drivstoffkvalitet i displayet.

INTEGRERT OPPBEVARINGSROM

Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert i dashen rett foran styret.

Fakta

DIMENSJONER
Tørrvekt, kg / Med elstart, kg 187
Lengde, mm 3327
Bredde, mm 1181
Høyde, mm 1247
Person kapasitet 1
Sporvidde, cm 91.4 - 93.9 - 96.5
Bensintank volum, ltr 43.5
MOTOR & DRIVVERK
Motortype / Kjøling Væskekjølt
Sylinder (antall) / Volum (cc) 2 - 599
Boring x slaglengde, mm 77.25 x 64
Tenningsystem DC-SDI
Eksos Single SC VES
Drivstoffsystem Cleanfire® Injection
Skivebrems AXYS™ RMK® LWT
Drivsystem QuickDrive™
Variator/gir P-85 / TEAM® LWT
FJÆRING
Understell AXYS® RMK® Justerbar
Fjæringsvei foran, mm 229
Støtdempere foran Walker Evans® Høy-lav hastighet komp. Piggyback Needle (justerbar)
Skitype GRIPPER
Boggi AXYS® RMK®
Fjæringsvei bak, mm 406
Støtdempere foran i boggi Walker Evans® Høy-lav hastighet komp. Piggyback Needle (justerbar)
Støtdemper bak i boggi Walker Evans® Høy-lav hastighet komp. Piggyback Needle (justerbar)
Drivbelte B/L/Kamhøyde, mm 381 x 3937 x 66 Series 6
UTSTYR
Styre / Styrehooks Medium ProTaper® / Standard
Elstart Tilbehør
Reverse PERC®
Speedometer Digital
Sikkerhetssystem Standard
Drivstoffmåler Mekanisk
12V DC-uttak Tilbehør
Hånd- og tommelvarmer Standard Justerbar
Oppv. Passasjerhåndtak -
Speil Tilbehør
Sete / Ryggstøtte PRO-LITE / -
Bagasjebrett / Slepekrok -
Vindskjerm AXYS® Lav, Sort
Farge Black Pearl

Finn din nærmeste forhandler